maanantai 3. helmikuuta 2014

puurot ja vellit

Voih mä niin odotan kun meidän pikkuisella menee tuo yökiukutteluvaihe ohi ja suostuu taas nukkumaan omassa sängyssä. Vaikka onhan toinen kyllä tosi ihana ja ei se älyttömästi haittaa kun vieressä nukkuu, mutta ennen nukkui omassa sängyssä niin hyvin yöt ja pääasia, että saimme itsekin nukkua hyvin ja nyt on noita vaikeuksia saada toinen sinne ja monesti pitääkin viereen ottaa loppuyöstä nukkumaan jos ei halua kauaa väsyneenä taistella pojan kanssa. Ja kyllä olen miettinyt pääni puhki kuinka tuon ukkelin saisi sinne pinnikseen nukkumaan.

Koitettiin me ehkä kerran tai kaksi, että syötettiin illalla ennen nukkumaan menoa puuroa jos vaikka pitäisi kylläisenä ja unikin maistuisi, mutta eihän se poika sitä kovin paljoo halunnut syödä vaan irvisteli ja sitten ei huolinut enää ja sylki vähän sitä pois. Puuro on siis yksi mistä Joel ei tykkää sitten yhtään ja toinen on uusi ruoka mitä viikonloppuna maisteltiin nimittäin kasvis naudanliha sose ei ollut myöskään namnam. Pitää taas koittaa varmaan heti tänä iltana uusiksi tuota puuroa taikka jotain tuollaisia vellejä mitä J:n äiskä toi meille eilen ja niitä ei olla vielä edes testattu..jospa ne tuolle pojalle maistuisi.



Ja tälläisiä se mummo poitsulle toi..itsekin meinasin kaupasta tuota vadelmanmakuista ostaa pojalle, mutta ajattelin eka antaa maistaa ihan normaalia kaurapuuroa. Toivottavasti tuolle pojalle maistuu nämä.



Ainiin ja mulla on venyny se ns. ruokapäiväkirjan teko kun unohan aina vähän ottaa noita kuvia, mutta yritän huomisesta lähtien ottaa kuvia siitä mitä tulee suuhun laitettua. Voisin kylläkin näin alkuun ihan vaan kirjoittaa yhden viikon syömisistä postauksen heti kohta, mutta kuvat tosiaan puuttuu kun ei aina muista räpsiä kaikista.Yritän huomisesta lähtien muistaa aina..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti