perjantai 14. helmikuuta 2014

Valentine's day

Onpa taas kyllä viikonloppua tullut kovasti odotettua ja hirmusen hitaasti on kyllä viikko mennyt. Tänään on spesiaali päivä eikä vaan siksi, että on ystävänpäivä vaan myös siksi, että tänään on mun ja J:n kihlajaispäivä! Tänään ollaan siis oltu kaksi vuotta kihloissa. Ei olla tänään mitenkään erikoisemmin kyllä juhlittu siltikään vaan tultiin tänään anoppilaan, että ollaan yksi yö. Ja kun huomenna on J:n veljenpojan 2v synttäripartyt niin mennää J:n porukoiden kyydillä sinne hetkeksi juhlimaan niitä. Niiden jälkeen kuitenkin Joel jää tänne mummolaan ja me mennään kahdestaan J:n kanssa kotiin ja saadaan olla yksi ilta ja yö kahdestaan ja vietetään niin kun yksi päivä myöhässä sitten noita kihlajaisia :)

Toisen kerran ollaan erossa siis pojasta ja vähän jänskättää jo etukäteen miten meillä huomenna on tuota pirpanaa ikävä. Jospa kuitenkin osattaisi nauttia kahdenkeskeisestä ajasta kunnolla, koska harvemmin kuitenkaan saadaan olla ihan rauhassa. Saa syödä rauhassa itsetehtyä pizzaa ja nukkua rauhassa ilman, että tarvitsee herätä yöllä yhdestikään!! Minä kyllä odotan kovasti, vaikka tiedän, että tulen ikävöimään poikaa, mutten liikaa ettenkö voisi iloita omasta ajasta...ehkä? Tulee niin tarpeeseen aina välillä tuollainen ilta, että saa ihan rauhassa olla. Kyllä äitiys välillä on vaan rankkaa, mutta on kyllä ihanaa kun tuo anoppi tykkää katsoa poikaa.

J:n äippä toi meille kukkia..ihanan värisiä!



mutta eipä tässä enää jaksa illalla se enempää jutskailla täällä..äääh nuo ajatukset ei oikein kulje väsyttää sen verran jo. Jospa ensi yönä saisi nukkua paremmin kuin viime yönä.(saahan sitä aina toivoa) Poika nukkuu nykyään niin paljon meidän vieressä öisin..eihän se kotona kovin haittaa, mutta täällä asia erikseen kun ei ole leveä jenkkisänky missä me nukutuaan niin hiukan ahtaampaa. Joten joutaa kai tästä kohta jo nukkumaan kun pienen taistelun jälkeen minimieskin hävisi nukkumatille. Taidan itsekin mennä treffaamaan sitä kyseistä mattia kohta :D

Mutta eikun hyvät ystävänpäivät kaikille lukijoille!!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti