sunnuntai 23. helmikuuta 2014

viikonlopun kuulumisia

Olipa taas kyllä mukava viikonloppu..tuli pidettyä lauantaina oikein kunnon herkkupäivä. Syötiin tortilloja jauhelihatäytteellä ja olihan siinä tietty kurkkua ja tomaattia ja sellaistakin ja sitten putouksen aikana naposteltiin vähän irtonameja. Ihanaa välillä vähän ottaa rennosti ja syödä jotain hyvää (vaikka enpä mä yhtenäkään päivänä mitään pahaa ruokaa syö, mutta siis että joskus vähän "roskaruokaakin") Tai mun pitäis osata ottaa aina rennosti välillä kun on ollut vähän haasteellista aina tuo herkuttelu kun siitä tahtoo nykypäivänä tulla niiiin paha mieli kun on saanut laihdutettua niin ei tavallaan silti halua suoda itselleen mitään herkkupäiviä. Ja kerran viikossa jos söis vähän karkkeja niin ei kai ne kilot siitä heti takasi pomppaa.





Mutta ei nyt tuosta enempää..eli herkuteltiin ja sitten tänään tuli tehtyä sellaista mitä en pitkään aikaan ole tehnytkään. Nimittäin käytiin J:n kanssa HIIHTÄMÄSSÄ ekaa kertaa tänä talvena. Mä olin ihan innoissani siitä,että pääsen hiihtämään, vaikka koulussa yli kaiken vihasin liikuntaa talvella.koska usein piti just hiihtää ja se oli ihan mälsää. Oli kuitenkin ihan huippua ja raskasta oikeasti, vaikka ei me hiihdetty näin ekalla kerralla kun se 5km, mutta kyllä siinäkin tuli aika hiki jo kun kuitenkin koko kroppa saa tehä töitä siinä. Viime talvenakin taidettiin se joku 3kertaa käydä hiihtelemässä, mutta nyt oli kyllä paljon kivempaa kun saa paremmin happeakin kun ei enää polta tupakkaa niin kuin ennen raskaaksi tuloa(siihen se sitten loppuikin ja hyvä niin!) Ja joo aion kyllä vielä käydä tänä talvena uusiks jos ei sitten nuo lumet sula pois kun on jo vettäkin tänään satanut :(

Semmosta tähän viikonloppuun siis ja nyt kyllä aion ottaa vaan rennosti ja löhötä sohvalla ja tuijottaa telkkua :) Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?

Ja olipa mulla taas harvinaisen perinteinen ja tylsä otsikko, mutta vaikea keksiä välillä..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti