keskiviikko 22. tammikuuta 2014

ihana aamu

Olipa tänään kyllä pitkästä aikaa mahtava aamu mikäli jonkin sortin väsymystä ei lasketa kun tuo meidän pikkunen on parina yönä ollut vähän hankala. Oli huippua kun sai juoda aamukahvit ihan rauhassa ja katsoa telkkua ja maata vaan lämpimässä huovan alla<3 Kun poika meni nukkumaan siihen aikaan kun minä rupesin kahvittelemaan ja tälläkertaa ei tarvinnut kauaa taistella sen kanssa, että rupesi nukkumaan vaan nukahti melkein heti kun sai tissin suuhun. Luksusta välillä elämässä tuollaiset pikkujutut ..esim: kahvi jonka saa nauttia rauhassa, vessassa käynti kun saa rauhassa käydä ettei sitterissä ole poika vieressä tuijottamassa(suihku sama asia) ja jos saa vielä joskus ruoan syödä lämpimäni niin se vasta huippua onkin kun monesti tahtoo poika juuri sillä hetkellä ruveta kiukkuamaan kun itse rupeaisi syömään.. On oikeesti jännä, että tuollaisia pieniä asioita osaa arvostaa kun on tuo poika kun ennen oli itsestäänselvää, että tietysti minä nyt saan syödä rauhassa milloin vaan , mutta enää se ei ole niin.





Ja vitja täällä on ainakin toooooosi super mahtava sää ja mua niin ärsyttää kun pojan kanssa ei pääse vaunuilemaan..on niin kylmäkin, mutta suurempi syy on se, että se meidän hissi on väliaikaisesti poissa käytöstä kun se on rikki ja siihen odotellaan jotain osia. Se oli eilen taas jumittanut tuonne kerroksien väliin, mutta tälläkertaa en ollut kyydissä eikä kyllä ollut kukaan muukaan :D On tässä onneksi vielä vähän talvea jäljellä, että eiköhän tuonne pääse vielä lenkkeilemään..

minun oma ylisöpö rakkaus!<3 :)


+ ei niin söpö oma pärstä...


4 kommenttia :

  1. Hei mä liityin myös sun lukijaks! On kiva saada uutta lukemista, ja vielä kivempi kun meillä on samanikäiset vauvat =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva! :) niin mä katoin myös, että aika samanikäiset on nuo vauvelit :) !

      Poista
  2. Heipähei!:) olen uusi lukija täällä..löysin sattumalta. Mulla itelläni on juuri 1 vuotta täyttänyt tyttö, eli synytynyt 17.1.13. Aika menee niin hurjaa vauhtia ettei pysy perässä. Noi kuulostaa niin tutulta, itellä just ja just saan juoda aamukahvin ja puuron ja tyttö haluaa heti sillon huomiota ja kiukkuaa. Hänelle tullut sellanen tyytymättämyysvaihe päälle, mikään ei ole hyvin :) paitsi sitten tietty kun saa mahan täyteen ruokaa ja saa leikkiä kaukosäätimellä. Meillä oli eilen 1 vuotis neuvolatarkastus ja hän sai kolme piikkiä, molempiin reisiin ja käsivarteen..huhhuh mitä huutoa oli. Ei tykännyt yhtään mistään mitä siellä tehtiin. Omaa tahtoa riittää todella paljon. Välillä raskasta välillä ihanaa. :) sellasta tunteiden myrskyä välillä. Mites teillä on mennyt arki? Nukkuuko jo yöt kokonaan läpi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meidänkin pojalla olisi ensi viikolla 5 kuukauden neuvola ja saa rokotteet..en odota yhtään kun itkuhan siellä sitten taas tulee eikä ole kiva nähdä kun toista sattuu :( ja hyvinhän meillä menee pääosin niinkuin sanoit välillä on raskasta tietysti, mutta on silti niin ihanaa olla äiti :)<3! ja ei vielä nuku. jonkun aikaa nukkui tosi hyvin, että 1 kerran vaan heräsi yöllä, mutta nytten on taas ollut vähän vaikeampia öitä :( jospa se siitä helpottuisi

      Poista