sunnuntai 5. tammikuuta 2014

mahti viikonloppu

Oispa mahtavaa kun kokoajan koko perhe sais vaan olla kolmistaan tai siis, että isimiehenkään ei tarviis käydä töissä.Ei sillä etteikö Joelinkin kanssa ole mukavaa ja ihanaa olla aina arki päivisin kahdestaankin. Olis ihan huippua..nyttenkin on ollut niin kiva viikonloppu mitä nyt ei ole tullut sen paremmin nukuttua kun arkenakaan(itse ei osaa mennä ajoissa nukkumaan..joten oma vika) no huomenna on mahdollisuus vielä nukkua aamulla pitkää kun on loppiainen niin ei J mene myöskään töihin.  Me ollaan lenkkeilty ja katsottu telkkua ja sellaista kivaa rentoa oleilua+ tietysti käytiin tänään kuntosalilla ja huomenna taas. Ja tänään pidetään varmaankin leffailta kun J toi viikolla kaksi leffaa, jotka sai työkamulta lainaan ja toinen ollaan jo katsottu eli toisen vuoro tänään nii saa tiistaina viedä sitten takaisin ne.


Eli tänään vuorossa tuo puhdistus. Jospa olisi ihan hyvä leffa tuo. 8-pallo oli aika hyvä suomalaiseksi elokuvaksi, mutta minun mielestäni jotenkin ahdistava., mutta siis hyvä kuitenkin. Sitten murunen saa paistella meille jauhelihapihvit ,että saa hampurilaisia..namnam!


Kiva ilta siis taas tiedossa kun on leffakin. Mikäli Joel antaa meidän rauhassa katsoa..ei välttämättä nimittäin anna. Niin ja voi miten hassu meidän pikkumies on kun se on löytänyt nuo jalkansa tai siis on jo aikoja sitten löytänyt, mutta kuitenkin hassu yritti tänään koko ajan syödä jalkojaansa tai sukkia imeskellä ja sai olla kokoajan kieltämässä ja antamassa tuttia suuhun ettei koko sukkia märäksi imeskele. Ja meillä on nyt myös kahtena päivänä maisteltu vähän itsetehtyä perunasosetta siis noiden omien jalkojen lisäksi :D Ja aikaisemmin ehkä mainitsinkin jo, että luumua on syöty myös. Eikä vielä ainakaan perunastakaan mitään tullut joten jonkun aikaa tuota ja sitten porkkanan vuoro.


"äiti olisko sitä ruokaa vielä lisää?"


"vitsi miten kivat nää mun jalat"
Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti