lauantai 25. tammikuuta 2014

paremmat yöunet

Kerroin tuossa jonkun aikaa sitten täällä muistaakseni, että poika on jostain syystä välillä vähän huonommin välillä nukkunut kuin ennen..tai ainakin oli tarkoitus kertoa. Ja meni tuossa muutamia öitä siis kun heräili tosi usein ja vitsi kun ei meinannut saada poikaa edes omaan sänkyynsä millään nukkumaan vaan aina alkoi hirveä kitinä kun yritti saada pinnikseen. Viime yö oli kuitenkin iiiihana pitkästä aikaa, koska poika nukkui tosi hyvin ja meni joskus klo 21:00 illalla jo nukkumaan ja heräsi joskus kahden jälkeen ja sitten seiskalta heräsi vähäks aikaa juttelemaan, mutta sitten jatkettiin unia vielä 09:30 asti :) Oli ihan huippua kun sai nukkua pitkät ja hyvät yöunet. Otettiin poika kyllä silloin seiskan aikaan viekkuun nukkumaan, mutta olisihan se saattanut mennä omaankin sänkyyn nukkumaan. Toivottavasti siis jatkuisi nytten edes pari yötä vielä samaan malliin kuin viime yönä..peukkuja pystyyn!!

Ja eilen minun pikkusisko kävi pitkästä aikaa meillä yökylässä Joelia moikkailemassa ja kun ei ole Joel pitkään aikaan nähnyt muita kun oikeastaan J:n äitiä ja J:n porukoita yleensäkin niin mietin, että vierastaakohan se jo muita. Eipä tuo poika vierastanut kuitenkaa onneksi vaan oli ihan samanlainen kuin meidänkin seurassa..naureskeli kauheasti ja jutteli ja tykkäs kun täti leikki sen kanssa. Minkä ikäisenä ne lapset yleensä rupeaa edes vierastamaan  jos rupeaa?

Mutta eipä tässä enempää asiaa tälle iltaa ollut..ja nyt pääsen herkullisen iltapalan kimppuun..



päivälläkin oli samaa ruokaa, mutta en jaksanut silloin kahta pihviä syödä joten toinen oli hyvä iltapalaksi kun on proteiiniäkin hyvästi ja sitä tarvii ja ei ole liian tuhti kun en heti ole kuitenkaan menossa liikkumaan.

Hyvää lauantai iltaa kaikille :)!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti