torstai 30. tammikuuta 2014

asiaa ruoasta!

Multa kysyttiin, että mitä mä syön kun treenaan niin ajattelinpa sitten..mikäli muistan niin ottaa jonkun päivän ajan kuvia vähän kaikesta mitä syön. Niin saa jonkinlaista käsitystä miten syön, vaikka kyllähän vaihtelee aina mitä milloinkin syön. Ja mä en mitenkään liian ankara ole itselleni, että ei ole oikeastaan mitään mitä en sais syödä jos mieli tekisi..ja ei ole mitään dieettejä. Karkkiakin saan syödä jos sille tuntuu, mutta yritän kyllä etten joka viikko niitä söisi, mutta pakko ei ilman ole olla(paitsi raja on 1x viikossa max jos tahtoo herkutella) Pizzaa saisin syödä ja ihan kaikkea saan siis syödä mitä haluan, mutta harvemmin edes tekee mieli mitään ns. epäterveellistä ruokaa ja mitään oikein rasvaista mässyä..hyi! Ja pastaa en syö läheskään niin paljoin kun joskus ennen ja joo sitä yritän välttää, mutta siis ei ole mitään hiilarirajoja mitä pitäisi noudattaa.

Pääasiassa yritän syödä terveellisesti, mutta ei ole maailman loppu jos joskus tulee syötyä vähän jotain ei niin terveellistä, mutta harvemmin tulee, koska ei enää tee mieli niin sellaista ruokaaa mitä ennen tuli syötyä. Ja pelkästään laihduttaakseni en syö hyvin/terveellisesti, vaikka eihän sitä voi kunnon tuloksia odottaa jos se ruoka puoli on ihan p*rs**stä, koska senkin pitää kyllä olla kunnossa, mutta siis muutenkin olo on parempi kun ei mässytä jotain rasvaista ruokaa päivästä toiseen ja nopsi joka päivä pullaa tai karkkia. Ja sitten alkoholia en ihan lapsenkaan takia käytä juurikaan ja muutenkaan mieli ei tee, koska sekin on yhtä paha kun jotkut herkut ja aivan älyttömästi sokeria jossai pullollisessa siideriä! Alkoholittoman saatan yhden silloin tällöin ottaa, mutta sekin on ehkä 1 per kuukausi. Kyllä ennen lasta tuli usemmain otettua, mutta kylläpä se kiloistakin huomasi sitten.

                                                    kuva tumblr


                                 Kuva tumblr

Näitä ruokia menee aika paljon..muutaman luettelen

  • Kananmunat (kun ei olekaan haitallisia niin kuin joskus väitettiin niin ihan sama hyvää joko keitettynä tai paistettuna!+ protskut kunniaan)
  • Pähkinät( hyviä rasvoja+ protskua saa!)
  • Rahka (nopea välipala kun sekoittaa vaan äkkiä jotain sekaan ja protskua saa tästäkin hyvin!)
  • Kana (ei niitä hiilareita ole ja taas protskuja saa hyvin)
  • Tonnikala ( sama syy kun edellisessä)
  • Raejuusto (oih ihanaa kun voi melkein mihkä vaan ruokaan sekoittaa..ja minä en ennen tyhmä edes tykkänyt..outoa)
  • Kasvikset(no voisi syödä enemmän paljonkin kun nykyään, mutta ennen söin tosi tosi harvoin, mutta nyt monesti syön kanan kanssa kasviksia..ja kuitua saa!)
Tietysti treenin jälkeen menee myös protskujuomaa palautumiseen ja välillä syön myös proteiinipatukoita, koska voiko nopeampaa välipalaakaan olla kun protskupatukka..ja minulla on sellaisia missä ei juurikaan turhaa sokeria ole ja niissä on myös kuitua. Joten ei huonoimmasta päästä todellakaan.

Mutta tuossa vähän selvitin noita ruokajuttujani ja tosiaan yritän muistaa ottaa kuvia ja teen postauksen sitten tänne joku päivä. Ja jos kysyttävää jäi niin kysäiskää pois :)!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti