tiistai 28. tammikuuta 2014

Joel 5 kuukautta

Hurja miten aika on mennyt nopeasti ja meidän pieni poika on jo viisi kuukautta vanha. Ja äidin pienen pieni vauva on hävinnyt ja on tuommoinen iso poika jo tullut murusesta<3Minun oma täydellinen poika!!Toinen kyllä kasvaa nopeasti ja ihana nähdä kun oppii aina uusia juttuja! Ja nyt on aika vähän kertoa minkälainen meidän poitsu on nytten..


Nukkuminen
Nyt on meillä menossa joku vaihe tai en tiedä onko se tälläinen väliaikainen juttu, mutta toivon niin..että Joel nukkuu huonommin kuin pienempänä ja vaikea välillä ollut saada tuonne omaan sänkyyn nukkumaan ja tuttia ei enää yöllä oikeastaan huoli ja en tiedä mikä siihenkin on tullut ettei tuttikaan kelpaa öisin ja ei myöskään aina päiväsaikaankaan. Kuitenkin pääosin siis yleensä kaksi kertaa yössä herää tissille joskus tietysti on öitä jolloin heräilee useammin, mutta yleensä kahdesti herää syömään yön aikana.


Syöminen
Edelleen meillä syödään siis tissiä säännöllisesti, mutta korviketta saa silloin kun just en itse ole paikalla (siis jos salilla vaikka olen..eli melkein joka päivä) ja illalla usein annetaan korviketta sellaset 70-140ml vaihtelee tosi paljon kun aina ei sitä suostu syömään, mutta kyllä se yleensä lopulta haluaa kuitenkin. Ja tietysti soseitahan meillä ollaan myös maisteltu vähän ..luumua,perunaa & perunaporkkana sosetta. Ja silloin kun annetaan sosetta niin saa 2x päivässä eli aamusta ja illalla sitten jonkun 3-4 sellasta vauvalusikallista noita tuttuja makuja.



Leikkiminen/ uudet jutut
Viihtyy nykyään tosi hyvin itsekseenkin leikkimatolla leikkimässä leluilla kun jonkun aikaa sitten alkoi melkein heti kuulua kitinää kun vähän aikaa joutui olemaan yksin. Vielä ei ihan osata kääntyä takaisin selälleen kun ollaan masullaan, mutta ei varmaan mene kauaa kun muutaman kerran se on vähän kuin vahingossa tapahtunut. Halu on kova päästä liikkumaan eteenpäin ja pyörii kauheasti leikkimatolla ja jotenkin päin kun sinne laittaa niin kohta on ihan eri lailla siellä matolla. Sylissä kun pitää selkä itseepäin niin kovasti yrittää istumaan kammeta myös.



Semmoista täällä viiden kuukauden iässä :) Ja huomenna meillä onkin neuvola ja saadaan ne tyhmät ja ei niin kivat rokotteet..voi sitä itkua ja miten minun sydän särkyy kun toiseen vähän koskee..en sitten yhtään odota huomista neuvolaa siltä osin, mutta kivaa on saada nähdä miten pikkuinen on kasvanut<3ja tulen sitten tänne myös neuvola tietoja päivittelemään kunhan kerkeän..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti