torstai 23. tammikuuta 2014

käykää kurkkaamassa

Pientä mainostusta epätoivoisena täälläkin suunnassa taas vaihteeksi. Eli käykää myös lukemassa mun toista blogia täältä  jos ketään sattuu kiinnostamaan muutkin asiat kun vauva-arki. Kun tuolla on enemmän sitten sellasta juttua jossa ei niin paljoo mainita tuosta pojasta ja siellä löytyy aika paljon noita treeni juttuja ja laihdutuksen edistymisestä juttuja...'


Ekat kuvat mun silloisesta järkystä masusta ja mitat voit lukea tästä postauksesta!

Ja tuosta pääset katsomaan muuttuneet mittaustulokset..ne on joulukuulta ja seuraavat tulee sitten ensi kuussa taas kun mittaus välinä on ollut se 2kk!

Ja viimeisimpänä tästä pääset näkemään uusimmat masukuvat ja kaikki tuolla blogissa olleet kuvat..niin voi katsoa näkyykö muutoksia.

Jos jotain kysyttävää tuli niin eikun vaan kysykää. Ja varmaan saatan siis tänne joku päivä tässä kunhan on enemmän aikaa niin tehä jonkun postauksen vielä tähän laihdutukseen liittyen, mutta nyt noita linkkaamalla pääsette tsekkailemaan edistymistä.

ja molempiin saa postaustoive ideoita heitellä jos haluaa (: mielellään voisi joku ehdotuksia laittaa tulemaankin olisi ihan kiva :)

2 kommenttia :

  1. Millanen sun ruokavalio on nyt treenatessa? Semmosesta olis kiva lukee, kun itellekkin se on ajankohtaista tällä hetkellä. Jotain ruokavinkkejä tms.. :))

    VastaaPoista
  2. joo pitää tehä postauksii missä kerron vähän tarkemmin (:

    VastaaPoista