torstai 16. tammikuuta 2014

valitusta valituksen perään

Nyt taas muistan miksi mä oon aina vihannut talvea ja rakastanut kesää(jos ei lasketa sitä, että pelkään suunnattomasti ampiaisia ja melkein kaikkia muitakin ötököitä/hyönteisiä!). Joo siellä joku voi muistaa kuinka innoissani odotin vaan talvea,lunta ja pakkasta. Ja johtui varmaan suurimmaksi osaksi siitä, että viime kesä oli ehkä elämäni tuskallisin kesä enkä kauheasti nauttinut siitä siksi kun olin paksuna. Ei siitä vaan yksinkertaisesti voinut nauttia kun joka vaate puristi päällä ja hiki valui kun asunto oli kuin sauna eikä paljoo aina yksi hitsin tuuletin helpottanut elämää ja masu oli kipeä kun yks potki koko ajan..kyllä siinä rupeaa väkisin rukoilemaan, että olisi viileämpää kun lämpötila asunnossa joku +30 jos ei enemmänkin ja kannat vielä pikkuihmistä kokoajan masussa. No kyllähän minä talvestakin vähän tykkään aina joskus ja tykkäisin nyttenkin jos tuolla ulkona ei olisi noin luvattoman kylmää! Ei oikeasti edes pääse lenkille pojan kanssa tai pääsisi, mutta minua ei huvita toista viedä tuonnne kylmyyteen..eikä kyllä itseänikään huvita älyttömästi tuolla pakkasessa hengailla ja riittää, että kävelen kuntosalille ja takaisin..hyrrr!
Olisi tosi kiva käydä lenkillä jos olisi vähemmän pakkasta ja aurinko paistaisi, mutta kun ei. Ja minä tahdoin myös käydä hiihtämässä tänä talvena muutaman kerran, mutta vähän mahdotonta kun lunta ei ole juuri laisinkaan ja tuolla pakkasella ei hiihtäisi muutenkaan kuin hullut. Anteeksi jos ruudun toisella puolella on joku himohiihtäjä...joka hiihtää melkein säällä kun säällä.

Mutta ennen kuin kaikki menee pelkäksi valivaliksi niin on huippua se, että on perjantai ja alkaa viikonloppu! Saa taas olla kolmistaan kun ei tuon isinkään tarvitse olla töissä ja tänään on vihdoin saunavuoro..ihanaa olenkin jo viikon odottanut. Olisi kyllä mukavaa jos olisi myös oma sauna niin saisi käydä ihan milloin vaan eikä odotella viikkoa, että pääsee saunomaan tunniksi..taas meinasin valittaa..hups.

Mutta ihanaa viikonloppua kaikille :)

PS: vielä yksi valitus..tämä asuntokin on liian kylmä! Tule jo kesä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti